Luleå

Industrivägen 14
972 54 Luleå

Piteå

Källbogatan 6
941 63 Piteå

Maila oss

info@sanfridssonsmaleri.se

Tjänster

Byggnadsmålning

Vi ger liv åt byggnader och målar upp en unik lösning för varje projekt. Vi är en trygg partner med vårt genuina hantverk som en stabil grund i allt vi gör. För oss är varje uppdrag mer än bara lite färg på en vägg. Det är en helhetslösning som ger glädje, trivsel och inte minst hållbarhet. Och för att vara så effektiva som möjligt och nå de bästa resultaten arbetar våra målare alltid nära våra kunder.

Industrimålning

Industrimålning kräver både erfarenhet och kunskap och när uppdragen kräver det där lilla extra har vi specialutbildade målare mot industriverksamhet och alla produkter som krävs i sådan miljö. Vi vet också att stopp innebär kostnader. Därför utför vi oftast vårt arbete under planerade driftstopp för att minimera våra kunders kostnader. Och det arbetssättet effektiviserar också hela arbetsprocessen. Och effektivitet, det är vi på Sanfridssons Måleri erkänt duktiga på.

Specialarbeten

Vi är ofta totalentreprenörer vid renoveringar av bland annat K-märkta fastigheter. Förutom att vi utför själva måleriet samordnar vi även hela processen med snickare, glasmästare osv. Vi tar hand om helheten och levererar den gamla fastigheten i skick som ny. Bra att veta är att vi är mycket duktiga på avfärgning och målning av putsfasader. Ett hantverk som kräver både erfarenhet och yrkesskicklighet.